Suunnitelmissa

Kuvat: Anniina Korjus & Rita Larjava

Pentue alustavasti suunnitelmissa Rienalle (Bustling's Attitude To Die For) ja Riskille (Amazing Avici Of Endless Bina's Love) vuodelle 2018. 
Etsin ensisijaisesti pennuille aktiivista aikaisempaa harrastuskokemusta omaavaa kotia!
Yhdistelmä KoiraNetissä.

Tavoitteenani on kasvattaa hyvin harrastuksiin sopivia ja terveitä koiria. Kaikki pennut kasvavat tavallisen arjen keskellä ja tottuvat erilaisiin jokapäiväsiin ääniin, alustoihin ja erilaisiin ihmisiin, jotta niillä olisi hyvä pohja jatkaa sosiaalistumista uusissa kodeissaan. 

Kuva: Suvi Reini

Toivon kasvattieni omistajilta ennen kaikkea yhteydenpitoa koko koiran elämän ajan niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Pyrin löytämään kasvateilleni omistajat, jotka haluavat tutkituttaa koiransa virallisesti lonkkien, kyynärten, polvien, selän, silmien ja sydämen osalta toiseen ikävuoteen mennessä. Lisäksi toivon, että kasvattieni kanssa harrastetaan - oli se sitten tavoitteellista tai vain omaksi iloksi harrastamista - muistaen kuitenkin, että koira on perheenjäsen eikä harrastusväline.

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, sirutettuina, madotettuina ja rokotettuina sekä terveystarkastettuina ja silmäpeilattuina aikaisintaan 7-viikkoisina. Jos luulet olevasi etsimäni henkilö ja olet valmis sitoutumaan karvaiseen ystävään jopa 15 vuodeksi, ota rohkeasti yhteyttä. 


Fanny Lindfors, Turku
falindfo@abo.fi
puh. 040- 5924533Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Well hello world

Bustling's B-pentue näki päivänvalon 22.6.2017! <3 Neljä kaunista pentua syntyi, mutta valitettavasti yksi merlepoika menehtyi...